vineri, 30 iulie 2010

Ia şi de la Boc!

Zilele trecute, Boc a venit la Târgovişte ca să asiste la semnarea unui proiect, rezervându-şi dreptul de a nu participa la strângerea de mâini, ca pe urmă să-i poată mustra, la un caz, cu voie de la Zeus, desigur, pe cei care nu se grăbesc cu implementarea. La finalul întâlnirii, câteva minute alocate întrebărilor presei. Prea puţin pentru cât am fi avut de întrebat. Dar cui să te plângi şi cu ce rost?
Am avut însă şi prilejul de a-mi lua o piatră de pe inimă. L-am întrebat când ieşim din recesiune. După câteva secunde în care părea că se gândeşte, şi după un oftat adânc, după care ai fi crezut că îi pasă, a răspuns sec: în 2011.
Aşadar, fiţi liniştiţi. Nu ne mai prinde 2012. În recesiune vreau să spun. În 2011, într-o joi, pe la 11 şi un sfert, ieşim din recesiune. Nu ştim dacă în primul sau în ultimul trimestru al anului. În amănunte legate de prima sau ultima parte a unui interval de timp, nu putem intra, căci aici specialist e Băsescu şi nu se face să-l deranjăm pentru atâta lucru. Poate are treabă cu frunza doamnei Udrea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu