marți, 21 septembrie 2010

Dureri

Cred că, în curând, o să rămân înţepenită. Mă enervează rău durerile de mijloc şi amorţeala pe care o simt în  piciorul stâng. Pe Andrei îl supără, de ceva vreme, o durere de cot. Simptomele sunt clare: pe mine mă doare  spatele, pe Andrei îl doare cotul... Se riscă cineva la un diagnostic?

3 comentarii:

Alex spunea...

pai...e bine ca va doare pe amandoi... acuma ca pe el in cot si pe tine piciorul e partea a doua, sunteti impreuna in asta, asa si trebuie... incercati cu niste calmante, sau cel mai bine consultati un medic, si mai bine ar fi sal puneti pe el sa va consulte, doar daca vreti sa treceti peste acest moment.

Lili spunea...

Alex, nu ai înţeles? Durerile astea se pot trata doar într-un anumit fel...şi din câte îmi dau seama Anda a găsit metoda, după ce a fost la acea degustare de vinuri....sunt convinsă că gimnastica i-a fost de folos Andei, şi i-a împrăştiat durerea de cot lui Andrei...cum să te mai doară în cot când soţia vine acasă cu un vin bun...?

Andrei spunea...

... Hai ca vinul n-a fost aşa de tare încât să uit de durerea de cot... şi a fost destul, pentru cât aveam noi nevoie... ( răilor !!)

Trimiteți un comentariu